Как да деактивирате акаунта си във Facebook, без да го изтривате

В случай, че не сте знаели, отчетите сочат, че използването на Facebook започва да се забавя. Може би това е фалшивата новина Или еднопосочните вирусни видеоклипове. Или рекламите. Потребителите на Facebook забележимо се настройват.

Facebook каза, че прави нещо, за да реши проблема. Той ще настрои алгоритъма си да дава приоритет на публикациите на приятелите ви, знаете ли публикациите, които наистина имат значение за вас. Свързването с приятели е това, което така или иначе направи Facebook толкова популярен.

Започвате ли да забелязвате промени във вашия Facebook Newsfeed? Е, това е новият алгоритъм на работа. И не ги обвинявам, Facebook е на прага на „срив на контекста“. Това означава, че потребителите споделят все по-малко и по-малко публикации.



Ако намалявате използването на Facebook, известията ви може да се подреждат! Възможно е дори да има етикети, които са неудобни или изненадващи. Вашите приятели дори могат да мислят, че нарочно ги игнорирате!


амазонка след коледни разпродажби

Но тази малка почивка от Facebook може да ви струва приятелства и връзки, които сте изградили по пътя.



Супер-излизане

И така, какво можете да направите? Ако не искате да изтриете акаунта си във Facebook (знам твърде много спомени), можете просто да го деактивирате временно. Нарича се „супер-логване“ и беше трик, използван от ранните потребители, които са съобразени с поверителността, всеки път, когато напускат сайта.



Ако деактивирате акаунта си във Facebook, няма да го изтриете, той просто ще го спре. Ще запазите всички данни, които сте събрали през годините и те ще бъдат налични, когато активирате отново своя Facebook акаунт.

Ето как правите „супер-логването“ във Facebook:


dell компютърна работа

  1. Отидете в „Настройки“ на вашия акаунт във Facebook (На работния плот щракнете върху триъгълника нагоре вдясно и след това изберете настройки).
  2. Изберете „Общи“ в лявата колона.
  3. Изберете „Управление на акаунта.“
  4. Кликнете върху „Деактивиране“ или „Деактивиране на вашия акаунт“.

Имайте предвид, че след като деактивирате акаунта, акаунтът ви във Facebook вече няма да се вижда. Приятелите ви не могат да ви търсят, етикетират ви или ви изпращат съобщения. Вашите приятели може дори да мислят, че сте изтрили акаунта си.




забавни видеоклипове с настройка

Не се притеснявайте След като почивката ви във Facebook приключи, можете да активирате отново акаунта си по всяко време, като просто влезете. Ще ви трябва достъп до имейла или телефонния номер, с който сте се регистрирали, така че винаги да ги държите в ръка, когато деактивирате. Ако не можете да запомните паролата си, винаги можете да поискате нова.



Имате въпрос относно Facebook? Ким има вашия отговор! Щракнете тук, за да изпратите на Ким въпрос, тя може да го използва и да отговори на него в радио шоуто. Шоуто на Ким Командо се излъчва на над 450 станции.Щракнете тук, за да намерите времето за шоу във вашия район.

В други новини, по този начин cybercrooks използват вашия LinkedIn профил, за да откраднат вашата информация

LinkedIn е популярно средство за професионалисти и фирми. Търсещите работа и компаниите го използват за изграждане на огромна мрежа от връзки. В ръцете на умен киберпрестъпник може да разкрие повече информация за вас, отколкото си мислите.